Kan ik het FSC™-logo op mijn bedrukte producten plaatsen om aan te tonen dat ze gecertificeerd zijn?

Jazeker! U kunt het FSC™-logo uitsluitend plaatsen op die producten die op onze website worden aangegeven met het FSC™-logo.

LET OP: uw bestand moet eerst worden geautoriseerd door de Forest Stewardship Council®. Neem contact met ons op om de goedkeuring van het bestand aan te vragen (support@pixartprinting.com): wij helpen u graag hierbij!