Gelijmd gebonden

Gelijmd gebonden is een van de meest gekozen bindwijzen: de bladzijden binnenin worden aan de rug van de omslag gelijmd.

Wij bieden de mogelijkheid om uw gelijmd gebonden uitgave te verfraaien met een speciale afwerking van de omslag voor standaardmaten: lees hier meer informatie.

Om te garanderen dat het product perfect verlijmd is, raden we aan om het de eerste 24 uur na ontvangst niet te openen.

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

P.S.:

Als u de binding aan de rechterkant wilt, moet u alle pagina's ondersteboven draaien (draai ze om met het grafische programma dat u gebruikt, niet met Acrobat Reader na het opslaan, anders wordt de rotatie niet toegepast)