Corex

Corex is een extreem licht polypropyleen materiaal dat geschikt is voor buitengebruik.

De levensduur van voor buitengebruik geschikt materiaal hangt af van de weersomstandigheden: tot 2 jaar.

Rechthoekig of op maat gesneden: standaardvormen zijn niet verkrijgbaar, u kunt de vorm creëren  die u wilt!

• Een op maat gesneden vorm kan ook een tweede snede binnenin omvatten
  • Als u geen ontwerp hoeft af te drukken, upload dan gewoon een wit bestand
  • Houd er rekening mee dat als het product groter is dan 500 cm, u onze template niet kunt gebruiken en u een bestand op een schaal van 1:10 moet maken
  • Als u verschillende afbeeldingen wilt afdrukken, houd er dan rekening mee dat u één exemplaar per keer aan het winkelwagentje moet toevoegen, waarbij u net zoveel verschillende opdrachten moet creëren als u bestanden moet uploaden (maximaal 20 voor elke bestelling)

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

Deze materialen worden ook gebruikt voor een aantal andere producten: