Hulp bij bestand maken

Als u een melding krijgt over verkeerde afmetingen en u weet niet precies hoe u deze moet corrigeren, vraag ons dan gerust om hulp!

1. Klik op de knop "SOS file" en wij zullen u kosteloos helpen:

• Uw bestand wordt gecontroleerd en gecorrigeerd zodra de bestelling is betaald en alle bestanden zijn geüpload
  • Als u ondertussen uw bestand heeft kunnen corrigeren, vervang het dan in het uploadgedeelte of neem contact met ons op als de tijd om het te vervangen verstreken is
  • Als de correctie niet mogelijk is, laten we u dit per e-mail weten

2. Voeg de professionele controle rechtstreeks op de productpagina toe aan uw bestelling en wij zullen:

• Controleren of de resolutie niet lager is dan 70 dpi
  • Controleren of er geen witte overdruk is en deze eventueel corrigeren
  • Controleren of het grafisch ontwerp op de juiste, veilige afstand zit
  • Controleren of het grafisch ontwerp zich binnen het veilige gebied bevindt
  • De afdrukstand van de voor- en achterkant controleren
  • Pdf-bestanden voor tijdschriften en catalogi: rugafmetingen en omslagbestand controleren
  • Controleren of de grafische lay-out correct is als er vouwen in zitten