Etiketten op rol

Hier vindt u wat u moet weten over etiketten op rol:

• Etiketten worden kiss-cut gestanst met de door u gekozen vorm en afmetingen (van 1x1cm tot 30x30cm)
  • U kunt kiezen uit de rolhoogtes die worden weergegeven naargelang de ingevoerde etiketafmetingen (33 cm, 16,5 cm, 11 cm, 5,5 cm)
  • U moet de etiketten handmatig of automatisch (met een machine) van hun schutvel verwijderen om ze te kunnen plakken
  • De rol wordt gevuld met het maximaal mogelijke aantal etiketten. Als u een zeer groot aantal etiketten bestelt, ontvangt u de bestelling opgesplitst in meerdere rollen
  • Houd er rekening mee dat het gewenste aantal betrekking heeft op het aantal af te drukken etiketten
  • We bieden verschillende soorten materialen:
    • 3 kunststof zelfklevend
    • 1 herbruikbaar statisch
    • 10 verschillende soorten zelfklevend papier (gecoat, ongecoat en gelakt). Lees alle specifieke informatie over elk materiaal en zijn eigenschappen door op de "i" -knop te klikken

Als u echter op zoek bent naar afzonderlijke stickers, kijk dan hier!