Kalenders & agenda's

We bieden verschillende modellen en ontwerpen Kalenders & Agenda's. Selecteer welke u wilt:

• Configureer het gekozen product. U kunt de volgende opties personaliseren: formaat, oriëntatie, template lay-out
  • Download de template die al voor de geselecteerde configuratie is ingesteld: u kunt van alles wijzigen/invoegen en ook een geheel nieuw ontwerp creëren
  • We bieden een template die reeds de datumaanduiding bevat. U kunt het lettertype, de kleuren en positie van de datumaanduiding wijzigen en uw ontwerp aanpassen.

P.S.

1. De paginanummering en de afmetingen kunnen niet worden gewijzigd. Als u meer gepersonaliseerde opties wenst, lees dan dit artikel
  2. We kunnen het ontwerpproduct in verschillende talen aanbieden: u dient dan de template van een ander websitedomein te downloaden, afhankelijk van de gewenste taal (d.w.z. de Italiaanse template downloadt u van pixartprinting.it)