Zelfklevend vinyl

Verschillende soorten oppervlakken vereisen verschillende materialen, dus zorg ervoor dat u het juiste product kiest: lees alle informatie over elk type vinyl bij de "i" en vergeet niet dat we u een monsterpakket kunnen leveren.

Hier vindt u enkele voorbeelden van ons aanbod vinylstickers:

Lees hier informatie over het aanbrengen van vinylstickers.

Producteigenschappen:

• Minimale afmetingen: 15x15 cm
  • De maximale afmetingen van één stuk: afhankelijk van het materiaal. Lees de informatie bij "i" om te checken of uw artikel in één of meer delen met overlap wordt bedrukt
  • Laminering mogelijk en aanbevolen voor gebruik buiten
  • Rechthoekig of niet bijgesneden: standaardvormen zijn niet verkrijgbaar, u kunt de vorm creëren die u wilt!
  • Als u geen ontwerp hoeft af te drukken, upload dan gewoon een wit bestand
  • Houd er rekening mee dat als het product groter is dan 500 cm, u onze template niet kunt gebruiken en u een bestand op een schaal van 1:10 moet maken
  • Als u verschillende afbeeldingen wilt afdrukken, houd er dan rekening mee dat u één exemplaar per keer aan het winkelwagentje moet toevoegen, waarbij u net zoveel verschillende opdrachten moet creëren als u bestanden moet uploaden (maximaal 20 voor elke bestelling)

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

Als u echter meerdere kleinere stickers nodig heeft, kijk dan in de categorie "etiketten en stickers".