Harde media

We printen op verschillende soorten harde materialen, zowel voor binnen- als buitengebruik. Lees de beschrijving van elk materiaal op de productpagina en gun uzelf de kans om de materialen van dichtbij te bekijken en te voelen met ons monsterpakket.

We kunnen op maat gemaakte en rechtstreeks bedrukte producten leveren:

Producteigenschappen:

• De minimale en maximale afmetingen van één stuk: afhankelijk van het materiaal. Lees de informatie bij "i" om te checken of uw artikel in één of meer delen zonder overlap wordt afgedruktp
  • Voor- en achterkant bedrukken mogelijk voor sommige materialen
  • Gedrukt met uv-technologie
  • Glanzende coating mogelijk en sterk aanbevolen voor gebruik buiten
  • De levensduur van voor buitengebruik geschikt materiaal hangt af van de weersomstandigheden: tot 2 jaar
  • Er zijn accessoires verkrijgbaar voor bepaalde producten
  • Paneelvoeten verkrijgbaar
  • Rechthoekig of op maat gesneden: standaardvormen zijn niet verkrijgbaar, u kunt de vorm creëren die u wilt!
  • Een op maat gesneden vorm kan ook een tweede snede binnenin omvatten
  • Als u geen ontwerp hoeft af te drukken, upload dan gewoon een wit bestand
  • Houd er rekening mee dat als het product groter is dan 500 cm, u onze template niet kunt gebruiken en u een bestand op een schaal van 1:10 moet maken
  • Als u verschillende afbeeldingen wilt afdrukken, houd er dan rekening mee dat u één exemplaar per keer aan het winkelwagentje moet toevoegen, waarbij u net zoveel verschillende opdrachten moet creëren als u bestanden moet uploaden (maximaal 20 voor elke bestelling)

Download de template en instructies die op elke productpagina staan om een correct afdrukbestand te creëren.

Als u nog twijfels heeft, vul dan het formulier in of neem telefonisch of per chat contact met ons op. Wij staan voor u klaar!