Spiraalgebonden

Spiraalgebonden maakt een vlakke opening mogelijk. De spiraal is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en zilver.

GESLOTEN FORMAAT

• Standaardmaten
    • Gepersonaliseerd formaat van 10,5 x 10,5 cm tot 45 x 45 cm
    • Horizontale of verticale afdrukstand
    • Binding aan de linker- of bovenkant (leesvolgorde van enkele of dubbele pagina's)
    • Kalenderspiraal verkrijgbaar (lees voor meer informatie het artikel "knaleders en agenda's personaliseren")
    • Spiraaldiameter naargelang het aantal pagina's (niet aanpasbaar)
PAPIERSOORTEN
    • Klassieke en hoogwaardige papiersoorten met verschillende gewichten verkrijgbaar
    • Glanzende, matte en soft touch laminering vanaf 170 g/m2 (omslag standaard gelamineerd als u gecoat papier 300 g/m2 selecteert)
    • Kies hetzelfde papier en gewicht voor zowel het binnenwerk als de omslag of selecteer een andere optie voor de omslag

AANTAL PAGINA'S

(OMSLAG INBEGREPEN)

• Vanaf 8, afhankelijk van het gekozen papiergewicht
    • Veelvoud van 2
    • Afhankelijk van het papiergewicht en de papiersoort is er een maximum aantal pagina's
AANTAL
    • Vanaf 1 exemplaar
BESTAND
    • Eén pdf met alle pagina's in leesvolgorde, omslag inbegrepen (voeg geen dubbele pagina's in)
    • U hoeft de blanco pagina's voor de achterkant van elke pagina niet in te voegen
    • Houd er rekening mee dat als u alleen de voorkant bedrukt, de laatste pagina van uw bestand de achterkant (van de omslag) wordt
    • Als u wilt dat de binnenkant van de omslag blanco blijft, voeg dan de blanco pagina's in als u bedrukking van de voor- en achterkant bestelt

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

P.S.:

1. Als u de binding aan de rechterkant wilt, moet u alle pagina's ondersteboven draaien (draai ze om met het grafische programma dat u gebruikt, niet met Acrobat Reader na het opslaan, anders wordt de rotatie niet toegepast).

Als u op zoek bent naar een notitieblokken met spiraal met dezelfde grafische binnenbladzijden, klik dan hier.