Gelijmd gebonden

Gelijmd gebonden is een van de meest gekozen bindwijzen: de bladzijden binnenin worden aan de rug van de omslag gelijmd.

Wij bieden de mogelijkheid om uw gelijmd gebonden uitgave te verfraaien met een speciale afwerking van de omslag voor standaardmaten: lees hier meer informatie.

Om te garanderen dat het product perfect verlijmd is, raden we aan om het de eerste 24 uur na ontvangst niet te openen.

GESLOTEN FORMAAT
    • Standaardmaten
    • Gepersonaliseerd formaat van 10 x 12 cm tot 29,7 x 29,7 cm
    • Horizontale of verticale afdrukstand
    • Links gebonden
PAPIERSOORTEN
    • Klassieke en hoogwaardige papiersoorten met verschillende gewichten verkrijgbaar
    • Glanzende, matte en soft touch laminering vanaf 170 g/m2 (omslag standaard gelamineerd als u gecoat papier 300 g/m2 selecteert)
    • Kies dezelfde papiersoort voor zowel het binnenwerk als de omslag of selecteer een andere voor de omslag

AANTAL BLADZIJDEN

(OMSLAG INBEGREPEN)

• Vanaf 40 bladzijden
    • Veelvoud van 2 (als het totale aantal niet een veelvoud van 4 is, worden er 2 blanco bladzijden toegevoegd aan het einde van het bestand met de binnenbladzijden)
AANTAL
    • Vanaf 1 exemplaar
BESTAND
    • Eén pdf met zowel de omslag (binnen- en buitenkant) als het binnenwerk in leesvolgorde
    • De template bevat de hele omslag plat opengevouwen, een pagina voor de buitenkant en een voor de binnenkant, en de rug is gemarkeerd
    • Als u de beschikbare template niet gebruikt, zoek dan de rugafmetingen tijdens het configureren van het product

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

P.S.:

Als u de binding aan de rechterkant wilt, moet u alle pagina's ondersteboven draaien (draai ze om met het grafische programma dat u gebruikt, niet met Acrobat Reader na het opslaan, anders wordt de rotatie niet toegepast)