Boeken

Boeken zijn verkrijgbaar met 2 verschillende bindwijzen:

• Genaaid gebonden: de bladzijden binnenin worden aan elkaar genaaid met witte draad en aan de rug van de omslag gelijmd.
  • Gelijmd gebonden: de afzonderlijke bladzijden binnenin worden aan de rug van de omslag gelijmd.

Om te garanderen dat het product perfect verlijmd is, raden we aan om het de eerste 24 uur na ontvangst niet te openen.

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

P.S.: Als u de binding aan de rechterkant wilt, moet u alle pagina's ondersteboven draaien (draai ze om met het grafische programma dat u gebruikt, niet met Acrobat Reader na het opslaan, anders wordt de rotatie niet toegepast)