Ongebonden vellen

Kies ongebonden vellen om bestanden af te drukken met meerdere pagina's die niet aan elkaar zijn gelijmd of genaaid.

GESLOTEN FORMAAT

• Standaardmaten
    • Gepersonaliseerd formaat van 10x10 cm tot 42x59,4 cm
    • Horizontale of verticale afdrukstand
    • Alleen bedrukking voorkant of voor- en achterkant
PAPIERSOORTEN
    • Klassieke en hoogwaardige papiersoorten met verschillende gewichten verkrijgbaar
    • Glanzende, matte en soft touch laminering mogelijk voor gecoat papier vanaf 170 g/m2
AANTAL BLADZIJDEN
    • Van 1 bladzijde (alleen bedrukking voorkant) tot 1000: vul hier het aantal verschillende bladzijden/afbeeldingen in dat u wilt printen
AANTAL
    • Vanaf 1 exemplaar
    • Kies de optie "gesorteerd" als u de bladen in leesvolgorde wilt ontvangen (1,2,3 1,2,3 ...)
    • Kies de optie "niet gesorteerd" als u de bladen niet in lees- maar in paginavolgorde wilt ontvangen (1,1,1 2,2,2 3,3,3 ...)
BESTAND
    • Eén pdf met alle pagina's in leesvolgorde
    • U hoeft de blanco pagina's niet in te voegen als alleen de voorkant wordt bedrukt
    • Als u dezelfde afbeelding wilt herhalen, zet u deze op elke pdf-pagina die u nodig heeft