Karton

We bieden 7 verschillende soorten wit karton, 100% milieuvriendelijke bedrukte producten, elk met een specifieke interne structuur en dikte: lees de materiaalbeschrijving op de website met behulp van de "i" -knop en kies zo het meest geschikte materiaal door op de betreffende afbeelding te klikken

Producteigenschappen:

DIKTE MIN. GROOTTE MAX. GROOTTE van één stuk GEWICHT V/A BEDRUKKEN COATING ACCESSOIRES
Wit honingraatkarton 10 mm 10x10 cm 155x290cm 1.50 Kg/mq  X  V  X
Dispa® 3,8 mm 145x290cm 0.85 Kg/mq  V  V  X
Eenzijdig gecoat karton 550g/m2 140x155cm 0.35 Kg/mq  X  V  X
Massief karton 1,6 mm 145x290cm 0,75 Kg/mq  X  V  X
E-golfkarton 1,4 mm 110x160cm 0.50 Kg/mq  X  V  X
Dubbellaags EE-golfkarton 2,3 mm 150x225cm 0.70 Kg/mq  X  V  X
Microtriplo EB-golfkarton 4 mm 190x230cm 0.75 Kg/mq  X  V  X
  • Glanzende coating mogelijk om uw werken te verfraaien: gebruik buitenshuis is niet aan te raden
  • Rechthoekig of op maat gesneden: standaardvormen zijn niet verkrijgbaar, u kunt de vorm creëren die u wilt!
  • Een op maat gesneden vorm kan ook een tweede snede binnenin omvatten
  • Als u geen ontwerp hoeft af te drukken, upload dan gewoon een wit bestand
  • Houd er rekening mee dat als het product groter is dan 500 cm, u onze template niet kunt gebruiken en u een bestand op een schaal van 1:10 moet maken
  • Als u verschillende afbeeldingen wilt afdrukken, houd er dan rekening mee dat u één exemplaar per keer aan het winkelwagentje moet toevoegen, waarbij u net zoveel verschillende opdrachten moet creëren als u bestanden moet uploaden (maximaal 20 voor elke bestelling)

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

Deze materialen worden ook gebruikt voor: