Sandwich

U kunt kiezen uit 4 verschillende Sandwich-materialen met een kern van piepschuim tussen twee harde oppervlakken: de meerlaagse structuur garandeert een hoge lichtheid.

Dankzij de kunststof onderdelen zijn deze materialen zowel binnen als buiten te gebruiken.

De levensduur van voor buitengebruik geschikt materiaal hangt af van de weersomstandigheden: tot 2 jaar.

Producteigenschappen:

DIKTE MIN. GROOTTE MAX. GROOTTE van één stuk GEWICHT V/A BEDRUKKEN LAK ACCESSOIRES

SMART-X 10mm

14x14cm 190x290cm 2,10 Kg/m2 X V Metalen haakjes
SANDWICH 10mm 20x20cm 2,00 Kg/m2 V V
KAPA®TEX 5mm 136x290cm 0.35 Kg/m2 X X X
KAPA®PLAST 5mm 0.80 Kg/m2 X V X

• Rechthoekig of op maat gesneden: standaardvormen zijn niet verkrijgbaar, u kunt de vorm creëren die u wilt!
  • Een op maat gesneden vorm kan ook een tweede snede binnenin omvatten
  • Als u geen ontwerp hoeft af te drukken, upload dan gewoon een wit bestand
  • Houd er rekening mee dat als het product groter is dan 500 cm, u onze template niet kunt gebruiken en u een bestand op een schaal van 1:10 moet maken
  • Als u verschillende afbeeldingen wilt afdrukken, houd er dan rekening mee dat u één exemplaar per keer aan het winkelwagentje moet toevoegen, waarbij u net zoveel verschillende opdrachten moet creëren als u bestanden moet uploaden (maximaal 20 voor elke bestelling)