Geniet gebonden

Geniet gebonden: door midden gevouwen vellen worden met twee metalen nietjes aan elkaar bevestigd om uw tijdschrift te maken.

GESLOTEN FORMAAT
    • Standaardmaten
    • Gepersonaliseerd formaat van 10 x 14,8 cm tot 29,7 x 29,7 cm
    • Horizontale of verticale afdrukstand
    • Links gebonden
PAPIERSOORTEN
    • Klassieke en hoogwaardige papiersoorten met verschillende gewichten verkrijgbaar
    • Glanzende, matte en soft touch laminering vanaf 170 g/m2 (omslag standaard gelamineerd als u gecoat papier 300 g/m2 selecteert)
    • Kies hetzelfde papier en gewicht voor zowel het binnenwerk als de omslag of selecteer een andere optie voor de omslag
AANTAL BLADZIJDEN

(OMSLAGINBEGREPEN)

• Vanaf 8, afhankelijk van het gekozen papiergewicht
    • Veelvoud van 4
    • Afhankelijk van het papiergewicht en de papiersoort is er een maximum aantal bladzijden: kies eventueel andere bindwijzen zoals spiraalgebonden of gelijmd gebonden..
AANTAL
    • Vanaf 1 exemplaar
BESTAND
    • Eén pdf met alle pagina's in leesvolgorde, omslag inbegrepen (voeg geen dubbele pagina's in)

Download de template en instructies om een correct afdrukbestand te creëren.

P.S.:

1. Als u de binding aan de rechterkant wilt, moet u alle pagina's ondersteboven draaien (draai ze om met het grafische programma dat u gebruikt, niet met Acrobat Reader na het opslaan, anders wordt de rotatie niet toegepast)