Hoe plaats ik een bestelling?

Als u een actiecode heeft, let dan op de disclaimervoorwaarden:

1. Log in door rechtsboven op de website op 'Aanmelden' te klikken en de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren die u bij het registreren heeft gekozen.​
  2. Selecteer uw product, kies de gewenste kenmerken in het bestelformulier en voeg het vervolgens toe aan uw winkelwagentje (denk eraan dat als u meerdere artikelen met dezelfde kenmerken maar verschillende ontwerpen nodig heeft, u meerdere afdrukopdrachten moet creëren, maximaal 20 voor elke bestelling, aangezien het bestelformulier voor elk afzonderlijk grafisch bestand moet worden ingevuld)
  3. Controleer het overzicht van het door u gekozen product in uw winkelwagentje, kies het bezorgadres en lees en accepteer onze algemene voorwaarden​
  4. Klik op 'Kopen'. U krijgt een bestelnummer toegewezen, zodat u door kunt gaan met betalen en uw afdrukbestand kunt uploaden.​

Let erop dat u de algemene voorwaarden dient te accepteren voordat u uw bestelling voltooit. Voor elke voltooide bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met een overzicht van de geselecteerde artikelen.