Zijn de leverdata gegarandeerd?

Wij doen altijd ons best om uw bestelling op tijd te leveren, maar we hebben uw hulp nodig!

Doe het volgende om vertraging van de levering te voorkomen:

• De betaling dient te worden uitgevoerd binnen de aangegeven tijdslimieten: voor 09.30 uur op de dag dat de bestelling is geplaatst als u de snelste leveringsoptie heeft gekozen, of voor 18.30 uur voor andere leveringsopties
  • Alle bestanden moeten correct zijn en worden geüpload binnen de tijdslimieten zoals hiervoor vermeld
  • Eventuele nalevingsproblemen kunnen ertoe leiden dat de leverdatum wordt bijgewerkt nadat u uw bestand heeft vervangen.