Hjälp med filskapande

Om du får ett meddelande gällande fel storlekar och du behöver hjälp att korrigera dem kan du be oss om hjälp.

1. Klicka på gratisalternativet "Fil-SOS" så tar vi hand om din förfrågan:

• Din fil kommer att kontrolleras och korrigeras när beställningen är slutförd och betald och alla filer har laddats upp
  • Om du under tiden lyckas korrigera din fil byter du ut den i uppladdningssektionen eller kontaktar oss om tiden för filbyte har gått ut
  • Om korrigeringen inte är möjlig att genomföra meddelar vi dig detta via e-post

2. Lägg till vår professionella verifieringstjänst till din beställning från produktsidan så kommer vi att:

• Kontrollera att upplösningen inte understiger 70 dpi
  • Kontrollera att det inte finns några vita övertryck och korrigera dem
  • Kontrollera avståndet mellan den grafiska designen och det säkra området
  • Kontrollera att den grafiska designen ligger inom det säkra området
  • Kontrollera orienteringen för bak- och framsida
  • Kontrollera PDF-filer för tidningar och kataloger: ryggmått och omslagsfil
  • Kontrollera att den grafiska layouten är korrekt om vikning krävs