Munskyddsmaterial

Vi erbjuder tre olika munskydd med flera sorters design:

• Munskydd Basic:
    • Munskydd med ett lager i 100 % polyestermaterial 205 g/m2 som är lämpligt för direktkontakt med huden
    • Ett resårband
    • Tillgänglig endast i en storlek
    • Anpassningsbart, använd den tillhandahållna mallen
    • Levereras i plastpåsar med ett informationsblad
  • Ninja Mask™:
    • Munskydd med treskiktsmaterial med ett filtrerande mellanskikt
    • Justerbart resårband
    • Finns i tre olika storlekar (två vuxen och en barn)
    • Levereras i separata zip-förpackningar tryckta med ett informationsmeddelande
  • Trumask™:
    • Munskydd i treskiktsmaterial med ett integrerat filter i nanofiber
    • Sydd svart kant
    • Justerbart resårband
    • Finns i tre olika storlekar (två vuxen och en barn)
    • Levereras i separata zip-förpackningar tryckta med ett informationsmeddelande

Observera att våra munskydda varken är klassade som medicinsk utrustning eller personlig skyddsutrustning men är utmärkta att använda för att skydda dig och andra omkring dig. Alla tre modeller är tvättbara och återanvändbara. Du hittar specifik information på varje produktsida.