Etiketter på rulle

Här hittar du mer information om etiketter på rulle:

• Etiketterna levereras med kiss cut-skärning och den form och mått (från 1x1 cm till 30x30 cm) som du väljer på rullen
  • Du kan välja mellan de rullhöjder som visas i enlighet med de etikettstorlekar som har angivits (33 cm, 16,5 cm, 11 cm, 5,5 cm)
  • Du måste manuellt eller automatiskt (med maskin) ta bort etiketterna från underlaget för att klistra fast dem
  • Rullen fylls med största möjliga antal etiketter, om du beställer ett mycket stort antal etiketter kommer de att delas upp på flera rullar
  • Observera att anpassad mängd avser antalet etiketter att trycka
  • Vi erbjuder olika sorters underlag för klistermärken på rulle:
    • Tre självhäftande plastmaterial
    • En flyttbar film
    • 10 olika sorters självhäftande papper (bestrukna, obestrukna och lackade). Läs all specifik information om varje enskilt material och dess egenskaper genom att klicka på "i"-knappen

• Specialfinish kan väljas för vissa material (lackering, guldfolie, silverfolie)

Om du istället är på jakt efter enskilda klistermärken/dekaler, ta en titt här.