Kalendrar och almanackor

Vi erbjuder olika modeller och utföranden av Kalendrar och Almanackor. Välj den som passar dig:

• Konfigurera den valda produkten: Du kan välja att skräddarsy dessa alternativ: format, orientering, mallutformning
  • Ladda ner mallen som redan är förinställd med vald konfiguration: du kan ändra/infoga vad du vill och till och med skapa en design från grunden
  • Vi erbjuder en mall med förkonfigurerad datumdesign. Du kan ändra (font, färger, datumpositionering) och skräddarsy din grafik.

P.S.

1. Sidnummer och mått kan inte ändras. Läs den häartikeln om du vill ha fler anpassningsmöjligheter
  2. Vi kan erbjuda designprodukten på olika språk: du måste ladda ner mallen från ditt språks webbsidedomän (den italienska mallen laddas t.ex. ner från pixartprinting.it)

Om du har fler frågor är du välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss via telefon eller chatt. Vi hjälper dig gärna!