Självhäftande vinyl

Olika typer av ytor kräver olika sorters material, så se till att du väljer den rätta produkten: läs all information om alla sorters vinyler genom att klicka på "i" (i information) och kom ihåg att vi även kan skicka ett provpaket.

Här hittar du några exempel på vårt vinylutbud:

Läs här för information om applicering av vinyldekaler.

Produktdetaljer:

• Minsta storlek: 15x15 cm
  • Största storlek i ett stycke: beror på vilket material du väljer. Klicka på "i" för att få information om huruvida din produkt kommer att tryckas i ett eller flera stycken med överlappning för att förenkla appliceringen
  • Laminering tillgänglig och rekommenderad vid utomhusbruk
  • Rektangulär, skräddarsydd eller standardskärning: förkonfigurerade former är inte tillgängliga, du kan skapa den form du vill.
  • Om du inte behöver trycka någon grafik laddar du bara upp en vit fil
  • Observera att om produktstorleken överstiger 500 cm kommer du inte att kunna använda vår mall och du behöver skapa en fil med en 1:10-skala
  • Observera att om du behöver trycka olika grafik måste du lägga till ett ex. i taget i kundvagnen, och på så sätt skapa olika bearbetningar för alla filer du behöver ladda upp (upp till 20 för varje beställning)

Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en tryckklar fil.

Om du istället är ute efter mindre klistermärken och etiketter i flera exemplar hittar du det i vår sektion "Etiketter och klistermärken".