Styva underlag

Vi trycker olika sorters styva underlag både för användnings inomhus och utomhus. Läs beskrivningen till varje tillgängligt underlag på produktsidan och ta chansen att se hur materialen ser ut och hur de känns genom att beställa vårt provpaket.

Vi kan erbjuda skräddarsydda produkter med direkttrycksprocess:

Produktdetaljer:

• Minsta och största storlek för ett stycke: beroende på material. Klicka på "i" för att få information om huruvida din artikel kommer att tryckas i ett eller flera stycken utan överlappning
  • Tryck på fram- och baksida tillgängligt för vissa underlag
  • Tryckt med UV-teknik
  • Glanslackbeläggning tillgänglig och varmt rekommenderad vid utomhusbruk
  • Livslängd för utomhusmaterial varierar beroende på väderförhållandena: upp till två år
  • Tillbehör tillgängliga för vissa produkter
  • Tillgängliga Panelstativ
  • Rektangulär eller skräddarsydd skärning: förkonfigurerade former är inte tillgängliga, du kan skapa den form du vill.
  • Skräddarsydd skärning kan även inkludera en andra invändig skärning
  • Om du inte behöver trycka någon grafik laddar du bara upp en vit fil
  • Observera att om produktstorleken överstiger 500 cm kommer du inte att kunna använda vår mall och du behöver skapa en fil med en 1:10-skala
  • Observera att om du behöver trycka olika grafik måste du lägga till ett ex. i taget i kundvagnen, och på så sätt skapa olika bearbetningar för alla filer du behöver ladda upp (upp till 20 för varje beställning)

Ladda ner mallen och instruktionerna från varje produktsida för att skapa en tryckklar fil.

Om du har fler frågor är du välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss via telefon eller chatt. Vi hjälper dig gärna!