Spiralbindning

Spiralbindning är en bindning med ovikta platta sidor som är sammanfogade med en spiral som finns tillgänglig i två färger: svart och silver.

STÄNGT FORMAT

• Standardstorlekar
    • Skräddarsytt format från 10,5 x 10,5 cm till 45 x 45 cm
    • Stående eller liggande orientering
    • Bindning till vänster eller upptill (läsordning för enkel- eller dubbelsidor)
    • Kalenderspiral tillgänglig (läs artikeln "Hur man skräddarsyr kalendrar och almanackor" för mer information)
    • Spiraldiameter i enlighet med sidnummer (kan inte skräddarsys)
PAPPERSTYPER
    • Klassiskt och premiumpapper tillgängligt med olika vikter
    • Blank, matt och soft touch-laminering från 170 g/m2 och uppåt (omslag lamineras som standard om du väljer bestruket papper 300 g/m2)
    • Välj samma papper och vikt för både inlaga och omslag eller välj ett annat för omslaget
ANTAL SIDOR
(OMSLAG INGÅR)
    • Från 8 och uppåt, beroende på vald pappersvikt
    • Multipel till 2
    • Beroende på pappersvikt och typ kan du inte överskrida ett maximalt antal sidor
ANTAL
    • Från ett exemplar och uppåt
FIL
    • En enskild PDF med alla sidor i läsordning, inklusive omslag (lägg inte in dubbelsidor)
    • Du behöver inte infoga de tomma sidorna för baksidan på varje sida
    • Observera att vid tryck av endast framsida kommer den sista sidan i filen att bli omslagets baksida
    • Om du vill att insidan av omslaget förblir tomt behöver du infoga de tomma sidorna om du beställer tryck på fram- och baksida

Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en korrekt fil.

P.S.:

1. Om du vill att bindningen ska vara på höger sida måste du vända upp och ner på alla sidor (vänd dem med det grafikprogram som du använder, inte med Acrobat Reader, efter att du sparat, annars kommer inte rotationen att utföras).

Om du letar efter ett spiralbundet anteckningsblock med samma grafik på alla sidor i inlagan, klicka här.