Limbindning

Limbindningar är en av de vanligaste bindningarna: inlagan limmas på omslagets rygg.

Vi erbjuder möjligheten att förädla din Förädlad bindning på omslaget för standardstorlekar: läs här för mer information.

För att säkerställa att produkten blir ordentligt limmad rekommenderar vi att du inte öppnar den de första 24 timmarna efter leverans.

STÄNGT FORMAT
    • Standardstorlekar
    • Skräddarsytt format från 10 x 12 cm to 29,7 x 29,7 cm
    • Stående eller liggande orientering
    • Bindning till vänster
PAPPERSTYPER
    • Klassiskt och premiumpapper tillgängligt med olika vikter
    • Blank, matt och soft touch-laminering från 170 g/m2 och uppåt (omslag lamineras som standard om du väljer bestruket papper 300 g/m2)
    • Välj samma papper för både inlaga och omslag eller välj ett annat för omslaget
ANTAL SIDOR
(OMSLAG INGÅR)
    • Från 40 och uppåt
    • Multipel till 2 (om det totala antalet inte är en multipel till 4 kommer 2 sidor att läggas till i slutet av inlagans fil)
ANTAL
    • Från ett exemplar och uppåt
FIL
    • En enskild PDF med både omslag (invändigt och utvändigt) och inlaga i läsordning
    • Mallen innehåller hela omslaget platt utlagt; en sida för utsidan och en sidan för insidan, och ryggen är markerad
    • Om du inte använder den tillgängliga mallen tas ryggmåtten fram vid produktkonfigureringen

Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en korrekt fil.

P.S.:

Om du vill att bindningen ska vara på höger sida måste du vända upp och ner på alla sidor (vänd dem med det grafikprogram som du använder, inte med Acrobat Reader, efter att du sparat, annars kommer inte rotationen att utföras)