Obundna ark

Välj obundna ark för att trycka filer med flera sidor som inte ska limmas eller sys ihop.

STÄNGT FORMAT

• Standardstorlekar
    • Skräddarsytt format från 10x10 cm till 42x59,4 cm
    • Stående eller liggande orientering
    • Tryck på endast framsida eller på både fram- och baksida
PAPPERSTYPER
    • Klassiskt och premiumpapper tillgängligt med olika vikter
    • Blank, matt och soft touch-laminering tillgängligt för bestrukna papper från 170 g/m2 och uppåt
ANTAL SIDOR
    • Från 1 sida (tryck endast framsidan) till 1000: ange här hur många olika sidor/grafik du vill trycka
ANTAL
    • Från ett exemplar och uppåt
    • Välj sorterade om du vill få sidorna i läsordning (1,2,3 1,2,3...)
    • Välj osorterade om du inte vill få sidorna i läsordning utan sidoindelade (1,1,1 2,2,2 3,3,3...)
FIL
    • En enskild PDF med alla sidor i läsordning
    • Du behöver inte infoga de tomma sidorna om du endast ska trycka framsidan
    • Om du vill upprepa samma grafik behöver du infoga den på varje PDF-sida där du vill ha den