Correx

Correx är ett extremt lätt polypropenmaterial lämpligt för utomhusbruk.

Livslängd för utomhusmaterial varierar beroende på väderförhållandena: upp till två år.

Vi trycker på två olika sorters underlag:

• Correx 3,5 mm och 5 mm med bikakestruktur
  • Akyprint® 3,5 mm med en mörkgrå bubbelstruktur

Produktdetaljer:

TJOCKLEK MIN. STORLEK MAXSTORLEK i ett stycke VIKT TRYCK FRAM-/BAKSIDA LACKERING TILLBEHÖR
Correx 3.5mm 10x10cm 190x290cm 0,60 Kg/mq V V Öljetter i polykarbonat

Correx 5mm 1,10 Kg/mq V V
Akyprint® 3.5mm 0,9 Kg/mq V X X

• Rektangulär eller skräddarsydd skärning: förkonfigurerade former är inte tillgängliga, du kan skapa den form du vill.
  • Skräddarsydd skärning kan även inkludera en andra invändig skärning
  • Om du inte behöver trycka någon grafik laddar du bara upp en vit fil
  • Observera att om produktstorleken överstiger 500 cm kommer du inte att kunna använda vår mall och du behöver skapa en fil med en 1:10-skala
  • Observera att om du behöver trycka olika grafik måste du lägga till ett ex. i taget i kundvagnen, och på så sätt skapa olika bearbetningar för alla filer du behöver ladda upp (upp till 20 för varje beställning)

Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en tryckklar fil.

Observera även att dessa material används för vissa andra produkter:

Om du har fler frågor är du välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss via telefon eller chatt. Vi hjälper dig gärna!