Kartongförpackningar

Vi erbjuder olika modeller av kartongförpackningar och vi kan också tillhandahålla ett provpaket som innehåller ett exemplar i en storlek av de flesta av våra förpackningar i kartong.

När du har valt önskad modell:

• Gå in på produktsidan och kombinera tillgängliga mått

size_box.jpg        boxes.jpg

• Observera att tryck endast är tillgängligt för den utvändiga ytan
  • För vissa modeller kan du lägga till laminering eller specialfinish för att förädla din produkt
  • Välj livsmedelsförpackningar om du behöver tycka på Delipac©, ett material som är lämpligt för direktkontakt med livsmedel

Glöm inte att ladda ner instruktionerna och mallen för att förbereda en tryckklar fil.