Kartong

Vi erbjuder sju olika sorters vit kartong, 100 % miljövänligt tryckta produkter, var och en med en specifik invändig struktur och tjocklek: läs materialbeskrivningen på webbsidan genom att klicka på "i"-knappen och välj den hjälp du behöver genom att klicka på bilderna som finns på samma sida

Produktdetaljer:

TJOCKLEK MIN. STORLEK MAXSTORLEK i ett stycke VIKT TRYCK FRAM-/BAKSIDA LACKERING TILLBEHÖR
Vit honeycomb-kartong 10 mm 10x10 cm 155x290cm 1.50 Kg/mq  X  V  X
Dispa® 3.8 mm 145x290cm 0.85 Kg/mq  V  V  X
Kartong bestruken på ena sidan 550 g/m2 140x155cm 0.35 Kg/mq  X  V  X
Kompakt presspan 1,6 mm 145x290cm 0,75 Kg/mq  X  V  X
Kartong vågprofil E 1,4 mm 110x160cm 0.50 Kg/mq  X  V  X
Dubbelsidig kartong vågprofil E+E 2,3 mm 150x225cm 0.70 Kg/mq  X  V  X
Microtriplo-kartong vågprofil E+B 4 mm 190x230cm 0.75 Kg/mq  X  V  X

• Glanslackbeläggning tillgänglig för att försköna dina verk: extern användning rekommenderas inte
  • Rektangulär eller skräddarsydd skärning: förkonfigurerade former är inte tillgängliga, du kan skapa den form du vill!
  • Skräddarsydd skärning kan även inkludera en andra invändig skärning
  • Om du inte behöver trycka någon grafik laddar du bara upp en vit fil
  • Observera att om produktstorleken överstiger 500 cm kommer du inte att kunna använda vår mall och du behöver skapa en fil med en 1:10-skala
  • Observera att om du behöver trycka olika grafik måste du lägga till ett ex. i taget i kundvagnen, och på så sätt skapa olika bearbetningar för alla filer du behöver ladda upp (upp till 20 för varje beställning)

Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en tryckklar fil.

Observera även att dessa material även används för: