Kapaskiva

Du kan välja mellan fyra olika Kapaskiva med en utvidgad kärna mellan två styva ytor: flerskiktsstrukturen ger en myclet lätt produkt.

Tack vare plastkomponenterna kan dessa underlag användas både inne och ute.

Livslängd för utomhusmaterial varierar beroende på väderförhållandena: upp till två år.

Produktdetaljer:

TJOCKLEK MIN. STORLEK MAXSTORLEK i ett stycke VIKT TRYCK FRAM-/BAKSIDA LACKERING TILLBEHÖR

SMART-X 10mm

14x14cm 190x290cm 2,10 Kg/m2 X V Metallhängare
KAPASKIVA 10mm 20x20cm 2,00 Kg/m2 V V
KAPA®TEX 5mm 136x290cm 0.35 Kg/m2 X X X
KAPA®PLAST 5mm 0.80 Kg/m2 X V X

• Rektangulär eller skräddarsydd skärning: förkonfigurerade former är inte tillgängliga, du kan skapa den form du vill.
  • Skräddarsydd skärning kan även inkludera en andra invändig skärning
  • Om du inte behöver trycka någon grafik laddar du bara upp en vit fil
  • Observera att om produktstorleken överstiger 500 cm kommer du inte att kunna använda vår mall och du behöver skapa en fil med en 1:10-skala
  • Observera att om du behöver trycka olika grafik måste du lägga till ett ex. i taget i kundvagnen, och på så sätt skapa olika bearbetningar för alla filer du behöver ladda upp (upp till 20 för varje beställning)