Fotoprodukter

Vi erbjuder olika lösningar för att trycka dina fotominnen:

• Canvasprodukter
  • Fotopaneler
  • Väggmonterad TFS-ram
  • Fotoposters. Mer information om affischer hittar du här.

• Canvasprodukter

Välj mellan tre olika lösningar:

• 400 g/m2 naturlig bomullsmaterial som liknar canvasduk som används för tryck
      • Skräddarsydd storlek från 50x50 till 486x121 cm
      • Utfall för inramningstillval (observera att denna produkt endast består av det tryckta materialet, ingen ram tillgänglig)
      • Förpackas rullad i en rektangulär låda

• Polyestercanvas 350 g/m2 som liknar målarduk
      • Monterad på en 2 cm bred träram
      • Utvändig ram tillgänglig (produkten levereras monterad)

• Upphängningssats ingår
      • Över 20 standardstorlekar tillgängliga
      • Liggande och stående orientering
      • Anpassa produkten genom att ladda upp din bild (klicka på "ladda upp din egen grafik" under produktkonfigurationen)

• 350 g/m2 naturlig bomullsmaterial som liknar canvasduk som används för tryck
      • Monterad på en 4 cm eller 6 cm bred träram
      • Skräddarsytt format från 35x50 cm till 170x250 cm
      • Liggande och stående orientering

• Standard- och skräddarsydda format
      • Välj mellan Forex, vit aluminium, transparent plexiglas (vitt tryck tillgängligt). Mer information om vitt tryck hittar du här.
      • Rektangulärt och skräddarsytt format
      • Hål och distanssats tillgängligt för standardformat

• Skicka din fil med den färgmetod (CMYK, RGB, gråskala) och upplösning som du föredrar
      • Filen får inte överstiga 500MB

• Väggram i aluminium
      • 150 g/m2 tyg för bakgrundsbelysning
      • Transparent pvc-kederkant för montering av trycket på en TFS-aluminiumram

• Du kan beställa endast trycket eller tryck med ram
      • Standardstorlekar
      • För endast skräddarsytt tryck med TFS (uppspänt tyg-system) se här
      • Materialet förpackas vikt, med omonterad ram

Ladda ner instruktionerna och mallen för att skapa en tryckklar fil.