Häftat

Häftat är en bindning med två häftklamrar i metall: sidor som vikts på mitten sammanfogas för att skapa din tidning.

STÄNGT FORMAT
    • Standardstorlekar
    • Skräddarsytt format från 10 x 14,8 cm to 29,7 x 29,7 cm
    • Stående eller liggande orientering
    • Bindning till vänster
PAPPERSTYPER
    • Klassiskt och premiumpapper tillgängligt med olika vikter
    • Blank, matt och soft touch-laminering från 170 g/m2 och uppåt (omslag lamineras som standard om du väljer bestruket papper 300 g/m2)
    • Välj samma papper och vikt för både inlaga och omslag eller välj ett annat för omslaget
ANTAL SIDOR
(OMSLAG INGÅR)
    • Från 8 och uppåt, beroende på vald pappersvikt
    • Multipel till 4
    • Beroende på pappersvikt och typ kan du inte överskrida ett maximalt antal sidor: om du behöver fler sidor kan du välja andra bindningar som spiralbindning eller limbindning.
ANTAL
    • Från ett exemplar och uppåt
FIL
    • En enskild PDF med alla sidor i läsordning, inklusive omslag (lägg inte in dubbelsidor)

Ladda ner mallen och instruktionerna för att skapa en korrekt fil.

P.S.:

• Om du vill att bindningen ska vara på höger sida måste du vända upp och ner på alla sidor (vänd dem med det grafikprogram som du använder, inte med Acrobat Reader, efter att du sparat, annars kommer inte rotationen att utföras)