Är leveranstiderna garanterade?

Vi gör alltid vårt bästa för att respektera de leveransdatum som du väljer, men för att kunna göra det behöver vi din hjälp.

Leveransdatum kan komma att skjutas upp, något som kan undvikas genom att respektera följande:

• Betalning måste göras inom de angivna tidsgränserna: kl. 9.30 samma dag som beställningen skapades om du har valt snabbast möjliga leverans, eller kl. 18.30 för andra leveransalternativ
  • Alla filer måste laddas upp och vara korrekta inom angivna tidsgränser i enlighet med föregående punkt
  • Eventuella efterlevnadsproblem kan innebära en ändring av leveransdatum när du byter ut din fil.