När kommer jag att få min beställning?

Du kan välja leveransdatum från ett antal alternativ när du beställer. Leveranstiderna beror på det datum som valts vid beställningen samt eventuella efterföljande ändringar du gör. Du kan närsomhelst spåra din beställningsstatus på dina sidor i sektionen "Mina beställningar".

 

Om du fortfarande är osäker är du välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss via telefon eller chatt. Vi hjälper dig gärna!

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp