Vad är designtjänster?

Designtjänsten hjälper dig att skapa eller  ändra din fil så att du ska få din önskade produkt.
När du konfigurerar din produkt måste du välja hur du ska skapa din tryckfil: i det här skedet kan du välja "Köp en designtjänst". Sedan kan du välja mellan:

• filändring om du behöver hjälp med att skapa filen utifrån befintlig grafik och foton som behöver redigeras, eller
  • filskapande om du har idéer om vilken grafik du skulle vilja trycka men inte har hittat någon än.

För att komma åt designtjänsten måste du betala för beställningen (lägg din beställning i varukorgen, fortsätt till kassan och fyll i alla frakt- och faktureringsuppgifter).

Så fort din beställning har skickats kan du klicka på slutför för att komma in på designtjänstsidan och berätta för oss om dina önskemål.