Designtjänst: filändring och filskapande

När du väljer din designtjänst kan du välja mellan ändring av fil och skapande av grafikfil.

Filändring

Om du redan har en fil så tar vi hand om de små ändringar du behöver (storlek, orientering, innehåll).

Du skickar filen eller fotot du behöver ändra, så skapar vi tryckfilen så att den passar den valda produkten. I rutan "Berätta mer om din idé" kan du förklara vilka ändringar du vill få utförda, hur produkten ska användas och all annan information vi kan behöva för att nå det resultat du önskar.

• Vi kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar*.
  • Vi erbjuder dig upp till tre ändringar enligt tabellen som tilldelas ditt projekt.

Filskapande

Vi designar ditt marknadsföringsunderlag från grunden genom att följa instruktionerna du ger oss när du fyller i din designtjänstbeställning.
I rutan "Berätta mer om din idé" kan du ger oss all information vi behöver för att möta dina behov: vilket målet med marknadsföringsunderlaget är; när du ska använda det; och all annan information som kan hjälpa oss att förstå vilken typ av slutprodukt du har i åtanke.
Du kan också dela en bild som ett exempel på ett resultat du vill få och välja en kombination av föredragna färger och typsnitt.

• Vi kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar*.
  • Vi utformar två olika förslag åt dig.
  • Vi erbjuder dig upp till tre ändringar enligt tabellen som tilldelas ditt projekt.

______________________________

*24 öppettider: Tjänsten är aktiv måndag till fredag från 8.00 till 17.00. Se till att dela alla nödvändiga detaljer så att vi kan dela den första versionen med dig så fort som möjligt. Berätta för oss när vi ska kontakta dig när du beskriver dina behov i rutan "Berätta mer om din idé".