Wachtwoord

Denk eraan dat uw wachtwoord moet bestaan uit:

  • Minstens 1 kleine letter
  • Minstens 1 hoofdletter
  • Minstens 1 cijfer
  • Minimaal 8 tekens

Volg deze simpele stappen als u uw wachtwoord wilt wijzigen of herstellen:

  • Klik op het pictogram "Inloggen" rechtsboven op de homepage
  • Klik op de optie "Wachtwoord herstellen"

mceclip1.png 

  • Vul uw e-mailadres in
  • Herstel uw wachtwoord via de link die u per e-mail heeft ontvangen
  • Gebruik nooit een wachtwoord dat u al eerder voor uw Pixartprinting-account heeft gebruikt

 

Als u nog twijfels heeft, vul dan het formulier in of neem telefonisch of per chat contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2